Komplex rezsicsökkentési megoldások Ipari Ingatlanok, Hotelek és Irodaházak tulajdonosai részére napelemmel, hőszivattyúval, tetőárnyékolóval és egyedi gépészeti megoldásokkal.

EZ Kalkulátor

fűtés-hűtés

Hőszivattyús rendszereink céges ingatlanokhoz

Irodaházak, hotelek, ipari csarnokok részére fogyasztási helyenként, EZ Kalkulációval maximum 50kw- os, 50 kw fölött egyedi tervezéssel és ajánlattal, - akár a 2023 május 2. után érvényes jogszabálynak megfelelő energiatárolóval - komplett hőszivattyús, árnyékolási és egyéb gépészeti megoldásokkal együtt telepített napelemes rendszerek kivitelezését is vállaljuk.

 • Hotelek

  Komplex, helységenkénti hőszivattyús, napelemes energiatárolós rendszerek telepítése, egyedi felmérések alapján.

 • Irodaházak

  KKV-k kisebb irodáiba, irodaházaiba a lakóházakkal azonos, nagyobb irodaházakba a hotelekkel azonos megoldásainkat javasoljuk.

 • Ipari csarnokok

  Az Ipari csarnokok esetén a napelemes rendszer mellett, a komplex gépészeti és tetőárnyékolási megoldásokat javaslunk, egyedi és központi hőszivattyúkkal levegőfűtéses vagy vizes sugárzó hőleadókkal.

 • Programunk előnye

  Az EZ kalkuláló szoftver javaslatot tesz egy komplex rezsicsökkentést eredményező rendszerre és pontosan kiszámolja cége megtakarítását, a beruházás összegét és beruházása megtérülési idejét.

 • Csökkentse le rezsijét

  A villamos fogyasztás kiváltásán túl, a napelemes rendszerrel akár Ingyen is fűtheti és hűtheti épületeit. Épületei tetején elhelyezett napelemek sok esetben képesek biztosítani a fűtési, hűtési igényt is amellett, hogy a villamos fogyasztás költségeit lenullázzák.