Innovatív fűtő-hűtő megoldás — Szabaduljon ki végleg a Rezsicsapdából!

EZ Kalkulátor

bevezetés

Modernizálja otthonát hőszivattyúval

A gáz ára folyamatosan növekszik. Az Európai Unió elkötelezett, hogy a lakossági fogyasztást mielőbb át kell állítani megújuló fűtésre. A gázról való átállás alternatív energiákra 2035-ig elkerülhetetlen.

A hőszívattyúval fűteni és hűteni is lehet
Növelheti a ház komfortját
Növelheti ingatlana értékét
A legolcsóbb fűtési és hűtési megoldás
Lenullázhatja villanyszámláját

Válassza a nap ingyenes energiáját fűtésre, hűtésre!

A hőszivattyú 1 egységnyi villamos energiából átlagosan 3,5 egységnyi fűtési/hűtési energiát állít elő, míg a hagyományos gázkazán csupán 0,8-at, a kondenzációs kazán 1-et.

3,5x több

a kondenzációs kazánhoz képest

4,5x több

a hagyományos gázkazánhoz képest

3,5x

kondenzációs kazánhoz képest

4,5x

hagyományos gázkazánhoz képest

termékek

Hőszivattyús rendszereink

Monoblokk hőszivattyú

Monoblokk hőszivattyú az egyedüli, tökéletes és költséghatékony fűtési-hűtési megoldás, ami -20°C foktól + 50°C fokig teljes fűtést és hűtést biztosít. Beszereléséhez nem kell klímaszerelő, nem kell rombolni és festeni, nincs kültéri egysége. Ára beszereléssel megegyezik egy téliesített inverteres klíma árával és rendkívül esztétikus. Az EZ monoblokk hőszivattyú megjelenésével, egy radiátor méretével azonos nagyságú dizájneleme a lakásnak. Elhelyezése lehetséges ablak alá, fölé vagy más helyre, minden olyan falra, aminek külső kapcsolata van. A hőszivattyú 1 egység áramból, több, mint 4 egység hőt/hideget állít elő a külső levegőből. A berendezések helyiségenként, távirányítóval szabályozható és programozható.

EZ 428

Központi hőszivattyú

Az EZ szabadalmaztatott technológiájának köszönhetően egyedülálló kisteljesítményű központi hőszivattyúkat kínálunk. Egy központi egységhez akár 4 beltéri egység is csatlakoztatható. Az UES rendszernek nincs kültéri egysége, mert a központi egység is az ingatlanon belül helyezkedik el. A rendszer olyan kiegészítő funkciókat tartalmaz, melyek garantálják, hogy -25°C fokban is megfelelő hatásfokkal fűtsön. A berendezés minden, már kiépített fűtési rendszerre rászabható. Az Ön számára tökéletes megoldást tanácsadói felmérésünk során találjuk meg.