Napelemes megújuló energia otthonába

EZ Kalkulátor

bevezetés

Otthoni napelemes rendszerek előnyei

Egy napelemes rendszer telepítésével lenullázhatja villanyszámláját. Azonban olyan további lehetőségek nyílnak meg otthona fejlesztésére, melyekkel maximalizálhatja megtakarítását, tovább függetlenedhet az energiaáraktól és teljes egészében kihasználhatja a nap erejét.

Lenullázhatja villanyszámláját
Ingyen töltheti elektromos autóját
Teljesen megszabadulhat rezsiköltségeitől
Növelheti ingatlana értékét
Biztonságban tudhatja családját

folyamat

Az Ön kényelmét szolgáljuk

Szolgáltatásunk teljeskörű. A telepítési folyamatot úgy dolgoztuk ki, hogy Önnek csak választania kelljen megoldásaink közül.

01

EZ felmérés

Felmérjük igényeit és otthonát. Ez alapján az EZ szoftverünk megoldásokat javasol, melyek közül segítségünkkel kiválaszthatja az Ön számára megfelelőket.

02

Végleges ajánlat

A felmérés során készült előzetes árajánlatot 48 órán belül véglegesítjük és megküldjük Önnek a kivitelezési szerződéssel együtt.

03

Szerződéskötés

A szerződést lehetősége van online aláírással hitelesíteni, így gyorsítani tudjuk a kivitelezés megkezdését.

04

Engedélyeztetés

Ha visszaküldte a szerződést, megigényeljük a Műszaki Gazdasági Tájékoztatót (MGT)-t, amely megérkezése akár 30 napig is tarthat.

05

Szállítás és felszerelés

Kiszállítjuk rendszerét, amit lehetőség szerint már aznap be is szerelünk. Bizonyos esetekben erre nincsen lehetőség, ilyenkor külön napra esik a szállítás és a szerelés időpontja.

06

Készre jelentés

A készre jelentés után az áramszolgáltatója 30 napon belül lecseréli a villanyórát. Ezután rendszere azonnal megkezdi a termelést.

termékek

Elérhető termékeink

Megoldásaink részeként csak prémium napelemeket ajánlunk ügyfeleinknek, hogy rendszerük minősége megkérdőjelezhetetlen legyen! Invertereink kiválasztásakor pedig elengedhetetlen szempont volt, hogy ár-érték arányban a legjobbak legyenek kategóriájukban.

Napelemek

Inverterek