Legyél a partnerünk!

  • Keresünk partnereket, napelemek tetőre telepítésre.

    Legalább 3 emberből álló brigádokat, a betanítást, oktatást, segédanyagot biztosítjuk. Villanyszerelői szakismeret ebbe a brigádba nem szükséges, de előnyt élveznek a tetőfedők, bádogosok, kéményseprők, alpinisták és minden olyan szakismerettel rendelkező személyek, akik a tetőn félelem nélkül, biztonsággal elboldogulnak. Egyetemisták, szakmunkás tanulók is jelentkezhetnek. Teljesítmény alapú bérezés, kiemelten magas jövedelem, akár másodállásban is. Heti elszámolás és könyvelőnk segít a költséghatékony vállalkozási és számlázási forma kiválasztásában.

  • Keresünk képesített villanyszerelő cégeket,

    napelemes rendszerek és monoblokk fűtő-hűtő berendezések bekötésére, beüzemelésére. Előnyt élveznek, akik hálózati jogosítással is rendelkeznek az adott területen, nekik jelentős számú, önálló hálózatbővítési munkát kínálunk. Garantált szerződés, heti elszámolással, rugalmas és önálló munkavégzéssel.

  • Keresünk partnereket monoblokk fűtő-hűtő berendezések telepítésére.

    Legalább 2 főből álló brigádok jelentkezését várjuk. Betanítást, oktatást, segédanyagot és speciális szerszámokat is biztosítjuk. Tiszta, egyszerű és begyakorlás után gyors a munkavégzés. Gépész, klímaszerelő, villanyszerelő végzettség/tapasztalat nem szükséges, de előny. A feladatot napelem telepítők is elvégezhetik. Teljesítmény alapú bérezés, kiemelten magas jövedelem, akár másodállásban is. Heti elszámolással és könyvelőnk segít a költséghatékony vállalkozási, számlázási forma kiválasztásában.

kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ha Önt érdekli az energiahatékonyság, rendelkezik műszaki és/vagy pénzügyi és/vagy ingatlan értékesítési, egyéb értékesítési tapasztalattal, töltse ki az alábbi jelentkezési lapot vagy küldjön bemutatkozó e-mailt a telepito@ezsolutions.hu e-mail címre. Megfelelő bemutatkozás esetén megküldjük részletes tanácsadó-tájékoztató anyagunkat az Ön által megadott e-mail címre és kollégánk telefonon is felveszi Önnel a kapcsolatot.